×
Click for more products.
No produts were found.
enEnglish elελληνικά

ΜΕΓΑΛΟ JAZZ DRUM ΣΕΤ ΜΕ ΚΑΡΕΚΛΑ

Γίνετε γνήσιος ροκ σταρ με αυτό το εκπληκτικό σετ ντραμς με ρεαλιστική εμφάνιση! Έρχεται σε κουτί με βολική λαβή για να μπορείτε να το μεταφέρετε οπουδήποτε μαζί σας. Αρχάριος ή προχωρημένος, κάθε μικρός μουσικός θα εκτιμήσει αυτό το δώρο, το οποίο όχι μόνο θα του φέρει πραγματική διασκέδαση, αλλά και θα τον βοηθήσει να αναπτύξει τα δημιουργικά του ταλέντα και τις μουσικές του δεξιότητες!

Το σετ περιέχει: μπάσο (40 cm) με πεντάλ ποδιού, μεσαίο τύμπανο (20 cm), τύμπανο (16 cm), κύμβαλο (19 cm), μπαστούνια και καρέκλα.

·       Διαστάσεις συσκευασίας σε cm: 40 x 17 x 40

·       Υλικό: μη τοξικό πλαστικό, μέταλλο

·       Κατάλληλο για παιδιά άνω των 5 ετών.

·       Κατασκευασμένο στην Κίνα

Read moreShow less
14,31 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
17,74 € (με Φ.Π.Α.)
σε απόθεμα
Reference:
12576
Add to wishlist

Το Jazz Drum Set with Chair είναι το τέλειο δώρο για αγόρια που αγαπούν τη μουσική και θέλουν να γίνουν πραγματικοί ροκ σταρ. Αυτό το σετ τυμπάνων για παιδιά προσφέρει ρεαλιστική εμφάνιση και έχει σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια για να προσφέρει την απόλυτη μουσική εμπειρία.

Τα τύμπανα διατίθενται σε κουτί με βολική λαβή, που τα καθιστά εύκολο να τα μεταφέρετε οπουδήποτε. Είτε είστε αρχάριος είτε προχωρημένος μουσικός, αυτό το σετ όχι μόνο θα σας προσφέρει ψυχαγωγία, αλλά και θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις δημιουργικές σας δυνατότητες και τις μουσικές σας δεξιότητες.

Το σετ περιλαμβάνει ένα μπάσο με πεντάλ ποδιού, ένα μεσαίο τύμπανο, ένα τύμπανο, ένα κύμβαλο, μπαστούνια και μια καρέκλα. Το τύμπανο μπάσου έχει μέγεθος 40 cm, που το καθιστά ιδανικό για παιδιά άνω των 5 ετών. Το μεσαίο τύμπανο έχει μέγεθος 20 εκ. και το τύμπανο έχει μέγεθος 16 εκ. Το κύμβαλο έχει μέγεθος 19 εκ. και συμπληρώνει την ηχητική παλέτα του κιτ.

Όλα τα μέρη του σετ είναι κατασκευασμένα από μη τοξικό πλαστικό, το οποίο εξασφαλίζει την ασφάλεια των παιδιών όταν παίζουν. Είναι ισχυρά και ανθεκτικά για να αντέχουν τη βαριά χρήση και παρέχουν μια μακροχρόνια εμπειρία.

Το σετ τυμπάνων με σκαμπό είναι ο τέλειος τρόπος για να μυήσετε τα παιδιά στον κόσμο της μουσικής. Τους παρέχει την ευκαιρία να εκφραστούν και να αναπτύξουν τις μουσικές τους ικανότητες. Το παιχνίδι με τα ντραμς όχι μόνο αναπτύσσει τον ρυθμό και τον συντονισμό των παιδιών, αλλά τα βοηθά επίσης να μάθουν να ακούν και να προσαρμόζονται σε διαφορετικούς μουσικούς ρυθμούς.

Τα μπαρ είναι ένα τέλειο δώρο για γενέθλια, Χριστούγεννα ή οποιαδήποτε άλλη ειδική περίσταση. Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν που θα μπορέσουν να γίνουν πραγματικοί ροκ σταρ και να δημιουργήσουν τη δική τους μουσική.

Read moreShow less
λεπτομέρειες προιόντος
12576

Χαρακτηριστικά

Παραδόθηκε
Ιανουάριος 2024
Θέμα / Ήρωας
Οι υπολοιποι
Γένος
για αγόρια
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης:
Κωδικός: 05685
2,55 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
3,16 € (με Φ.Π.Α.)
Γίνετε πραγματικός σαμουράι και ξεκινήστε τη μάχη με αυτό το υπέροχο σετ, το οποίο περιέχει δύο δίσκους και ένα σπαθί katana. Τα όπλα είναι κατασκευασμένα από ελαφρύ πλαστικό και μοιάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο με...
Κωδικός: 14559
7,66 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
9,50 € (με Φ.Π.Α.)
Ένα φορτηγό μεταφοράς αυτοκινήτων 2 επιπέδων που δεν θα περάσει απαρατήρητο από κανένα παιδί. Έρχεται με ενδιαφέρουσα σχεδίαση, έχει αδρανειακό μηχανισμό και φέρει 4 εξειδικευμένα μηχανήματα και 2 καρότσια. Επιλέξτε...
Limited special offer
Χωρίς απόθεμαSold out
Κωδικός: 14375
1,49 € (χωρίς Φ.Π.Α.) 1,99 €
1,85 € (με Φ.Π.Α.)
-25%
Μικρό πολυλειτουργικό παιχνίδι 2 σε 1 για όλους τους μικρούς οικοδόμους – εκσκαφέας και μπουλντόζα. Ο κάδος και το κουπί είναι αφαιρούμενα, ώστε να μπορείτε να κάνετε διαφορετικές εργασίες με ένα μόνο μηχάνημα!...
Κωδικός: 12572
3,22 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
3,99 € (με Φ.Π.Α.)
Όλα τα παιδιά λατρεύουν το παιχνίδι του «θείου γιατρού». Και το υπέροχο κιτ μας έχει όλα όσα χρειάζεστε για να προσποιηθείτε ότι είστε γιατρός και να κάνετε μια ενδελεχή εξέταση, ακόμη και μια επίσκεψη στο σπίτι....

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Menu

Menu

Create a free account to use wishlists.

Sign in