×
Click for more products.
No produts were found.
enEnglish elελληνικά

ΛΟΥΤΖΙΝΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΜΕ ΖΩΑ 6 ΤΥΠΩΝ 35 CM

Ένα χαρούμενο βελούδινο μαξιλάρι με χαριτωμένα ζωάκια, απαλό και χάδι. Κατάλληλο για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου, για ύπνο ακόμα και για ταξίδια. Ένα υπέροχο δώρο που θα χαρίσει ένα χαρούμενο χαμόγελο στα χείλη κάθε παιδιού!

·       Επιλογές: 6 - επιλέξτε από τα κουμπιά επιλογής

·       Διαστάσεις σε cm: 35 x 35

·       Σύνθεση: ύφασμα

·       Μπορεί να πλυθεί μέχρι τους 30°C

·       Κατάλληλο για παιδιά άνω των 12 μηνών.

·       Κατασκευάζεται στη Βουλγαρία

Read moreShow less
5,06 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
6,27 € (με Φ.Π.Α.)
Τύπος
  • Τυχαία / μίξη
  • Σκύλος
  • Πίθηκος
  • Ενας βάτραχος
  • Καουμπόισσα
  • Γάιδαρος
  • Χοιρίδιο
σε απόθεμα
Reference:
21647
Add to wishlist

Το βελούδινο μαξιλάρι είναι το τέλειο δώρο για κάθε παιδί! Δεν είναι μόνο απαλή και αγκαλιά, αλλά και χαρούμενη και διασκεδαστική με τα χαριτωμένα ζωάκια της. Αυτό το παιδικό διακοσμητικό μαξιλάρι είναι τέλειο για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου, για ύπνο ή ακόμα και για ταξίδια.

Με το βελούδινο μαξιλάρι, τα παιδιά θα απολαύσουν την απαλότητα και την άνεση που προσφέρει. Επιλέξτε από 6 διαφορετικές παραλλαγές χαριτωμένων ζώων για να συμπληρώσετε το παιδικό δωμάτιο και να ευχαριστήσετε τα μικρά. Αυτό το παιδικό διακοσμητικό μαξιλάρι είναι κατάλληλο τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια που λατρεύουν τα ζώα.

Η σύνθεση του μαξιλαριού είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ύφασμα, που το κάνει απαλό και ευχάριστο στην αφή. Μπορείτε να το πλύνετε μέχρι τους 30°C για να φροντίσετε την καθαριότητα και την υγιεινή του. Το βελούδινο μαξιλάρι είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 12 μηνών που θα το ερωτευτούν με την πρώτη ματιά.

Το μαξιλάρι είναι κατασκευασμένο στη Βουλγαρία με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια. Με αυτό θα κάνετε το παιδί σας χαρούμενο και θα προσθέσετε θαλπωρή και χαρά στο παιδικό δωμάτιο. Το βελούδινο μαξιλάρι ζώων είναι το τέλειο δώρο που θα χαρίσει χαμόγελα σε κάθε μικρό πρίγκιπα ή πριγκίπισσα.

Read moreShow less
λεπτομέρειες προιόντος
21647

Χαρακτηριστικά

Παραδόθηκε
Φεβρουάριος 2024
Θέμα / Ήρωας
Amek
Γένος
για αγόρια
για κορίτσια

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Menu

Menu

Create a free account to use wishlists.

Sign in