×
Click for more products.
No produts were found.
enEnglish elελληνικά

2 ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ

Ένα σετ δύο ρομπότ που μεταμορφώνουν, που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή κάθε παιδιού. Με λίγες μόνο απλές κινήσεις, οι δύο φιγούρες μπορούν να αλλάξουν σχήμα και να γίνουν κάτι εντελώς διαφορετικό – αυτοκίνητο/φορτηγό και δεινόσαυρος/πτεροδάκτυλος, αντίστοιχα. Όταν βαρεθείτε να παίζετε με το ένα – μεταμορφώστε το στο άλλο! Είναι τόσο διασκεδαστικό!

·       Χρώμα: πράσινο, μπλε

·       Διαστάσεις συσκευασίας σε cm: 35 x 8 x 23

·       Υλικό: μη τοξικό πλαστικό

·       Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών.

·       Κατασκευασμένο στην Κίνα

Read moreShow less
7,05 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
8,74 € (με Φ.Π.Α.)
Χρώμα
  • Τυχαία / μίξη
  • Υιός
  • Πράσινος
σε απόθεμα
Reference:
19182
Add to wishlist

Το σετ δύο ρομπότ που μεταμορφώνουν είναι το τέλειο παιχνίδι για αγόρια που θα τα διασκεδάσει και θα τα συναρπάσει με τις συναρπαστικές του δυνατότητες.

Αποτελούμενο από δύο φιγούρες, αυτό το σετ προσφέρει διπλάσια διασκέδαση και ποικιλία στο παιχνίδι. Με λίγες μόνο απλές κινήσεις, οι δύο φιγούρες μπορούν να αλλάξουν σχήμα και να γίνουν κάτι εντελώς διαφορετικό. Η μία φιγούρα μπορεί να μεταμορφωθεί σε αυτοκίνητο ή φορτηγό, ενώ η άλλη μπορεί να μεταμορφωθεί σε δεινόσαυρο ή πτεροδάκτυλο. Αυτό επιτρέπει στα παιδιά να απολαμβάνουν διαφορετικούς τύπους παιχνιδιών και να αναπτύξουν τη φαντασία τους.

Όταν κουραστείτε να παίζετε με τη μια φιγούρα, μπορείτε εύκολα να τη μεταμορφώσετε στην άλλη. Αυτό επιτρέπει την ατελείωτη διασκέδαση. Τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν το ρόλο ενός ισχυρού ρομπότ που πολεμά τους εχθρούς ή να γίνουν ένας δεινόσαυρος που περιφέρεται στη ζούγκλα.

Αυτά τα παιχνίδια μεταμόρφωσης δημιουργούνται με προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα. Κατασκευασμένα από μη τοξικό πλαστικό, είναι ασφαλή για παιχνίδι και κατάλληλα για παιδιά άνω των 3 ετών. Το σετ έρχεται σε δύο χρώματα - πράσινο και μπλε, επιτρέποντας στα παιδιά να επιλέξουν το αγαπημένο τους χρώμα ή να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες με διαφορετικούς χαρακτήρες.

Το σετ δύο ρομπότ που μεταμορφώνουν είναι το τέλειο δώρο για αγόρια που αγαπούν τα ρομπότ και τις μεταμορφώσεις. Προσφέρει ατελείωτες ευκαιρίες για παιχνίδι και διασκέδαση ενώ αναπτύσσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα του παιδιού. Αφήστε το παιδί σας να απολαύσει αυτό το διασκεδαστικό και συναρπαστικό παιχνίδι που θα το διασκεδάσει για ώρες.

Read moreShow less
λεπτομέρειες προιόντος
19182

Χαρακτηριστικά

Παραδόθηκε
Φεβρουάριος 2024
Θέμα / Ήρωας
Μετασχηματιστές
Γένος
για αγόρια
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης:
Κωδικός: 13213
4,09 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
5,07 € (με Φ.Π.Α.)
Είναι γαλανομάτης, όμορφος και μοδάτος. Είναι ντυμένος με κομψά ρούχα και τα δύο ζευγάρια παπούτσια ολοκληρώνουν το stylish look του. Τα χέρια και τα πόδια του είναι κινητά και σπάνε σε 2 πόντους - αγκώνες και...
Κωδικός: 61014
5,11 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
6,34 € (με Φ.Π.Α.)
Ένα αστυνομικό τζιπ με ελκυστική εμφάνιση που θα εκτιμήσει κάθε ανθρωπάκι. Κομψό μαύρο αμάξωμα, ευρύχωρη θήκη με πορτμπαγκάζ και τεράστια ελαστικά που θα ξεπεράσουν κάθε χτύπημα στην πίστα. Όλα αυτά τα πρόσθετα, μαζί...
Κωδικός: 61018
2,55 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
3,16 € (με Φ.Π.Α.)
Ένα σετ 12 πλαστικών κύβων που θα προκαλέσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των μικρών αταίριαστων. Και ενώ χτίζουν πύργους μαζί τους και στη συνέχεια τους γκρεμίζουν, τα παιδιά θα βελτιώσουν διακριτικά την...
Κωδικός: 62023
1,53 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
1,90 € (με Φ.Π.Α.)
Ένα πολύχρωμο πλαστικό σετ από κουπί, κουπί και 2 καλούπια άμμου, κατάλληλο για καλοκαιρινά παιχνίδια στην παραλία ή χειμερινά παιχνίδια με χιόνι. Με αυτό μπορείτε να χτίσετε πύργους από άμμο στην παραλία, να...

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Menu

Menu

Create a free account to use wishlists.

Sign in