×
Click for more products.
No produts were found.
enEnglish elελληνικά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΣΕ ΔΙΑΦΑΝΗ ΒΑΛΙΤΣΑ 34 ΤΕΜΑΧΙΑ 2 ΧΡΩΜΑΤΑ

Πολύχρωμος κατασκευαστής σε διάφανο κουτί με χερούλι και κουμπώματα, κατάλληλο για κορίτσια και αγόρια. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και φτιάξτε ό,τι μπορείτε να σκεφτείτε. Και εκτός από διασκεδαστικό, η στοίβαξη κατασκευαστών είναι επίσης πολύ χρήσιμη γιατί βοηθά στην ανάπτυξη της λογικής και δημιουργικής σκέψης των παιδιών, βελτιώνει τις λεπτές κινήσεις τους και την ικανότητά τους να εστιάζουν και να συγκεντρώνονται.

·       Αριθμός εξαρτημάτων: 34

·       Διαστάσεις συσκευασίας σε cm: 20 x 15 x 11

·       Υλικό : μη τοξικό πλαστικό

·       Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών.

·       Κατασκευασμένο στην Κίνα

Read moreShow less
3,06 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
3,79 € (με Φ.Π.Α.)
Χρώμα
  • Τυχαία / μίξη
  • Ροζ
  • Υιός
σε απόθεμα
Reference:
16197
Add to wishlist

Ο κατασκευαστής σε μια διάφανη βαλίτσα είναι η τέλεια ψυχαγωγία για τα παιδιά που αγαπούν να δημιουργούν και να χτίζουν. Αυτό το πολύχρωμο παιχνίδι έχει σχεδιαστεί τόσο για κορίτσια όσο και για αγόρια, καθιστώντας το ένα τέλειο δώρο για κάθε μικρό οικοδόμο.

Η συσκευασία του κατασκευαστή είναι ένα διαφανές κουτί με λαβή και κουμπώματα, διευκολύνοντας τη μεταφορά και την αποθήκευση. Είναι η τέλεια λύση για ταξίδια ή παιχνίδι στην αυλή. Τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν και να παίξουν με τον κατασκευαστή όπου κι αν βρίσκονται.

Ο κατασκευαστής περιλαμβάνει 34 μέρη, τα οποία είναι αρκετά για τη δημιουργία πολλών διαφορετικών μοντέλων και φιγούρων. Τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους και να δημιουργήσουν οτιδήποτε μπορούν να σκεφτούν - από σπίτια και κάστρα μέχρι οχήματα και ζώα. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν για ώρες δημιουργώντας και εξερευνώντας τις δημιουργίες τους.

Ο κατασκευαστής δεν είναι μόνο διασκεδαστικός, αλλά και πολύ χρήσιμος για την ανάπτυξη των παιδιών. Η ευθυγράμμιση εξαρτημάτων και η δημιουργία μοτίβων απαιτεί λογική σκέψη. Τα παιδιά πρέπει να σκέφτονται έξω από το πλαίσιο και να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό τους διδάσκει να είναι δημιουργικοί και να βρίσκουν νέους τρόπους επίλυσης προβλημάτων.

Επιπλέον, ο κατασκευαστής βοηθά επίσης στην ανάπτυξη των λεπτών κινητικών κινήσεων των παιδιών. Πρέπει να τοποθετήσουν και να συνδέσουν τα μέρη στις σωστές θέσεις, κάτι που απαιτεί ακρίβεια και έλεγχο στις κινήσεις. Αυτό βελτιώνει τις δεξιότητές τους με τα χέρια και τα δάχτυλά τους.

Το παιχνίδι με τον οικοδόμο βοηθά επίσης τα παιδιά να συγκεντρωθούν και να συγκεντρωθούν. Πρέπει να συγκεντρωθούν στην εργασία και να ακολουθήσουν τις οδηγίες για να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό τους διδάσκει να είναι επίμονοι και να μην τα παρατάνε μπροστά στις προκλήσεις.

Αυτό το παιχνίδι σε κουτί είναι κατασκευασμένο από μη τοξικό πλαστικό που είναι ασφαλές για τα παιδιά. Είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών, καθιστώντας το ιδανικό για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν και να μάθουν ταυτόχρονα δημιουργώντας διαφορετικά μοντέλα.

Το σετ κατασκευής 34 τεμαχίων σε μια διάφανη θήκη είναι ο τέλειος τρόπος για να αναπτύξουν τα παιδιά τη δημιουργική και λογική τους σκέψη, να βελτιώσουν τις λεπτές κινήσεις και να μάθουν να εστιάζουν και να συγκεντρώνονται. Είναι διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό και ασφαλές να παίζετε.

Read moreShow less
λεπτομέρειες προιόντος
16197

Χαρακτηριστικά

Παραδόθηκε
Ιανουάριος 2024
Θέμα / Ήρωας
Οι υπολοιποι
Γένος
για αγόρια
για κορίτσια
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης:
Κωδικός: 16123
2,40 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
2,98 € (με Φ.Π.Α.)
Ένα υπέροχο σετ από χάντρες σε διάφορα χρώματα, σχήματα και μεγέθη. Θα βρείτε επίσης τρία χρώματα λάστιχο για βραχιόλια, καθώς και ένα μακρύτερο λάστιχο για να φτιάξετε ένα υπέροχο κολιέ. Και για να γίνει ακόμα πιο...
Κωδικός: 16169
6,64 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
8,23 € (με Φ.Π.Α.)
Ένας χαρούμενος κατασκευαστής σε διάφανη τσάντα με φερμουάρ και υφασμάτινη λαβή, που μπορείτε να την έχετε παντού μαζί σας. Τα μπλοκ είναι κατασκευασμένα από μη τοξικό, ανθεκτικό πλαστικό, γεγονός που τα καθιστά...
Κωδικός: 12480
7,66 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
9,50 € (με Φ.Π.Α.)
Ένα χαρούμενο πιάνο-άλογο πάνω σε ρόδες που είναι βέβαιο ότι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των μικρών ατασθαλιών και θα εστιάσει την προσοχή τους. Εκτός από το κουμπί έναρξης, αυτό για την αύξηση του ήχου και τα...
Κωδικός: 13157
2,04 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
2,53 € (με Φ.Π.Α.)
Μια παιδική παλέτα με σκιές σε 4 φρέσκα χρώματα, ένα απλικατέρ για την εφαρμογή των σκιών και δύο lip gloss. Το κουτί έχει σχήμα πεταλούδας και έχει συρόμενο καπάκι για να κάνει την αποθήκευση ακόμα πιο εύκολη και...
Κωδικός: 21321
3,57 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
4,43 € (με Φ.Π.Α.)
Ένας χαριτωμένος μίνι ελέφαντας που κάνει το τέλειο δώρο για μικρά, μεγάλα και ακόμη μεγαλύτερα παιδιά και ενήλικες! Όταν πιέζετε την κοιλιά, κάνει έναν ήχο σαν πραγματικός ελέφαντας . Γύρω από το λαιμό του είναι μια...
Limited special offer
Κωδικός: 09338
0,46 € (χωρίς Φ.Π.Α.) 0,61 €
0,57 € (με Φ.Π.Α.)
-25%
Μαγικό ραβδί φωτός σε ένα ελατήριο. Με το πάτημα ενός κουμπιού, η αρκούδα ζωντανεύει με έντονα φώτα. Ανακινήστε το ραβδί και θα κουνηθεί ευχάριστα. ·       Διαστάσεις σε εκ: 28 x 3 x 5 ·       Τροφοδοσία: 3...

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Menu

Menu

Create a free account to use wishlists.

Sign in